Välkommen till våra inspirerande matlagningskurser där vi utforskar kreativa tekniker och smakkombinationer. Vad sägs om att lära dig att göra en sås i sifon, riva äggula över en förrätt eller experimentera med olivoljepulver? Vi tar även fram chokladstenar eller krossar stekta korallflarn över en äppeldessert.
Vi skräddarsyr kurserna efter era önskemål. Här är några exempel på vad våra kurser kan innehålla:
•Förrätter med gröna inslag
•Trendiga varmrätter
•Veganska/vegetariska alternativ
•Dessert med salt och vinäger
•Fördjupning i den japanska matkulturen
Våra kurser passar både företag och privatpersoner, och vi strävar efter att erbjuda en lärorik och underhållande matlagningsupplevelse.
Vi har nöjet att samarbeta med experter såsom Joakim Lundblad, med fantastisk kunskap inom japansk mat, och Kaija Carlsson, en driven entreprenör, sommelier och utbildad ostexpert som idag driver Stallet strax utanför Uppsala.
För mer information, besök gärna deras webbplatser: